side_banner

nyheter

Data viser at de siste årene har det totale globale kosmetikkdetaljsalget økt år for år, og det globale kosmetikkmarkedet fortsetter å ekspandere og overskrider 565,20 milliarder USD i 2022. Blant dem er hudpleieprodukter den største underkategorien som kreves for kosmetikk.Utgjorde 52,66 %.Det raskest voksende segmentet av hudpleiemarkedet er naturlige og økologiske produkter, som ikke inneholder unødvendige kjemikalier, parabener, tilsetningsstoffer eller fyllstoffer.Vi har produsert dusinvis avdetaljhandel POP og hudpleie utstillingsstanderfor skjønnhetsprodukter.I dagens artikkel skal vi presentere 8 eksempler på skjermdesign designet for å hjelpe mange merker til å skille seg ut i det ultrakonkurransedyktige hudpleiemarkedet.

Vår første sak var et to-lags gulv-til-tak-skjermstativ vi designet for Storbritannias Fuyan Niacinamide Moisturizing Repair Cream.Vi brukte massiv furu og vaskede overflater for å få displayet til å stå.Vi la til en silkeskjermmerkelogo på hodet og viste merkelogoen for å gi skjermstativet en ekte følelse.

yrtfd (2)

Vår andre sak er enbenkeplate skjermstativvi designet for et eterisk oljeselskap.Laget av lystransmitterende akryl, er denne enkle diskhyllen designet for å være miljøvennlig og lyssterk.

yrtfd (3)

Vårt tredje eksempel er enbenkeplate skjermstativvi designet for Dharma Protector essensielle oljer.Den er hovedsakelig laget av akryl med høy lystransmittans, high-end atmosfære.

yrtfd (4)

Det siste tilfellet er engulvskap utstillingsstativvi designet for et kosmetikkmerke.Den er hovedsakelig laget av metallramme med LED-lys, med stilig design og stor kapasitet.

yrtfd (1)


Innleggstid: Jun-02-2023