side_banner

nyheter

Selv om det ikke er noen tilpasset opplevelse, er designrammen til hyller for drikkevareutstilling veldig viktig, antallet varer som er plassert må vises jevnt og trutt.På dette tidspunktet er det nødvendig å sikre at drikkevarehyllene har god stabilitet, så hvordan kan kundene verifisere holdbarheten til tilpassede drikkevarehyller?Følgendeutstillingshylle for mat og drikkeprodusenter vil oppsummere noen få punkter for oppmerksomhet!

srteds (1)

1.0 Behandlingsmetoder

Behandlingsmetoder kan være integrert sveising, eller skrumontering, generelle produsenter for å øke stabiliteten til hyllen vil øke den faste rammen.

2. Materialvalg

Materialene som brukes i utformingen avdrikkevaredisplay i metallramme er vanligvis kaldvalset stålplate, kaldtrukket ståltråd, baknett osv. Tykkelsen og ruheten til kaldvalset stålplate og kaldtrukket ståltråd er imidlertid ikke den samme, noe som må observeres i laboratoriet .

srteds (2)

3. Overflatebehandling

Overflatebehandlingen avutstillingsstativ for drikkeer vanligvis elektrostatisk sprøyting eller bakemalingsbehandling, overflaten er glatt og lys, uten grader.Derfor, når du velger utstillingsstativ for drikke, må kunden spørre produsenten om materialer, behandlingsmetoder og overflatebehandlingsteknologi.Vanligvis har drikkevareutstillingsstativet med god kvalitet ikke vært brukt på 7-10 år.Problem.

serdf (3)


Innleggstid: 21. august 2023