side_banner

nyheter

Alle er kjent medsupermarkedshyller.Det er et av de viktigste utstyret for å vise varer i supermarkeder.På grunn av etterspørselen etter varer i supermarkeder av alle størrelser, er spesifikasjonene og parameterne også relativt kompliserte.Når du kjøper supermarkedshyller, vet mange kunder ikke i det hele tatt.En rekke hyller passer for din egen butikk, så valget domineres ofte av pris, men etter at supermarkedshyllene er kjøpt tilbake kan det oppstå ulike problemer som uegnethet eller dårlig kvalitet.

sertgf

Som svar på denne situasjonen minner Youlian Display Technology Co., Ltd. forbrukere på at de må ha en tilsvarende forståelse av de relevante parameterne, materialene og håndverket til supermarkedshyllene før de kjøper produkter.Redaktøren vil ikke at alle skal vite alt om supermarkedshyller., men alle må ha klart for seg følgende punkter for å vitenskapelig kjøpe og bruke supermarkedshyller for bedre å gjenspeile fordelene vedhyller.

Materialet som brukes til supermarkedshyller er en nøkkelfaktor i alle parametere.Fordi materialene som brukes til supermarkedshyller bestemmer ytelsen til supermarkedshyller, for eksempel lastbæring og levetid.Hovedprofilene som brukes i supermarkedshyller er: metall, MDF-plate, vinkelstål, kaldvalset stål, etc. (supermarkedshyller på markedet er generelt Q235B kaldvalset stål).

For det andre bør vi ta hensyn til spesifikasjonene til supermarkedshyllene.Blant dem er tykkelsen på laminatet, spesifikasjonen av søylen og spesifikasjonen av bjelken relativt viktige faktorer.Når du mottar supermarkedshyllene, må du nøye sjekke disse parameterstandardene.

Hvis du virkelig ønsker å sikre kvaliteten på supermarkedshyllene, ligger nøkkelen i design, materiale, produksjon og installasjon av supermarkedshyller.For supermarkedshyllefabrikker, for å sikre kvaliteten på supermarkedshyller, er det nødvendig å strengt kontrollere koblingene før, under og etter salg for å sikre sikkerheten og gjennomførbarheten til supermarkedshyllene.


Innleggstid: Jun-09-2023