side_banner

nyheter

Hvis du er en merkevarebrillekjedebutikk som må renoveres eller forbereder åpning av ny filial, så må du ha et tilpasset brillemontreskap.Og hvorfor du må velge tilpasning, må du lese denne artikkelen for å avsløre hemmeligheten for deg.La meg først presentere for deg et tilfelle av en brillevarebutikk som vi har samarbeidet med for å demonstrere våre profesjonelle evner til å tilpassebriller vitrineskap/displaystands og vår vellykkede erfaring i samarbeid med kunder.

drtgf (1)

1. Kundebakgrunn:

Kunden er en high-end brillevarekjedebutikk som fokuserer på innovasjon og kvalitet.De ønsker å være praktiske og samtidig vise frem deres merkevareimage og det unike ved produktene deres.De gjorde det klart at brillemonteringsskapet må kunne gjenspeile essensen av merkevaren samtidig som det gir en svært personlig utstillingsplass.

2. Samarbeidsprosess: 

1) Etterspørselsanalyse:

Vårt CAD-team gjennomførte detaljerte behovsanalysemøter med kunder, fordi møtekommunikasjon ofte er den mest direkte og tydeligste måten å forstå kundenes behov på.På dette stadiet får vi en dyp forståelse av kundens merkeverdier, målgrupper ogbutikkrom.Kunden uttrykte tydelig et sterkt ønske om merkevareimage og unikhet, så vi måtte beholde dette som vår høyeste prioritet.

drtgf (2)

1) designfase:

Som svar på kundenes behov og kombinert med vår mange års produksjonserfaring, tilbyr designteamet noe relatert tilpassetvise fremdesignløsninger.Disse designløsningene vektlegger imidlertid i hovedsak merkevarens identitetselementer, inkludert merkefarger, logoer og materialvalg.Også størrelsen, fordi vi også må ta hensyn til den faktiske utformingen av vitrineskapet for å sikre at brilleproduktene vises i størst mulig grad.

drtgf (3)

3) Kvalitetssikring:

Kunder her i landet har svært strenge kvalitetskrav til montre og tåler ikke noe slurv.Derfor, gjennom hele produksjonsprosessen, kontrollerer vi strengt valg av materialleverandører og produksjonsprosesser for å sikre at hver detalj oppfyller kundens krav, ellers vil vi bare møte omdømmeskader og konsekvensene av å bli returnert.

4) Personlig skjerm:

For å møte kundenes behov for personlig visning, designer og tegner vårt selskap gjengivelser av ulike løsninger gjennom CAD-teamet, og deretter kommuniserer vi med kundene for å velge visningsmetoder, inkludert spesielle visningsstativer og lysdesign.Disse elementene gjør at brilleutstillingen ikke bare fremhever merkevaren, men gir også en unik handleopplevelse.

drtgf (4)

5) Prestasjoner og effekter:

Kundens optikkbutikk vakte stor oppmerksomhet umiddelbart etter åpningen.Merkevarebildet deres var perfektvises, og utstillingsvinduet var ikke bare imponerende, men ga også en svært personlig visningsplass som tiltrakk seg mange målkunder, og kundens salg og omdømme økte også raskt.Dette krever at prøver presenteres for kunder for masseproduksjon, noe som gjør at merkevarekjedebutikkene ser mer premium ut.

drtgf (5)

Dette er også fokus i dagens artikkel – grunnen til å lage skreddersydde utstillingsvinduer er å etablere ditt eget merkevarebilde.

Det selskapet vårt forfølger er å bygge en langvarig virksomhet, ikke kortsiktige enorme fortjenester.For i dette svært konkurranseutsatte markedet er merkeverdi og omdømme avgjørende.Et langsiktig perspektiv vil lede oss mot bærekraftig suksess.Hvis du leser denne artikkelen og ønsker å skreddersy et eget utstillingsstativ, vennligst kontakt meg!

WhatsApp: +8618122815580


Innleggstid: 12. desember 2023